logo

 

FAQ's Inflatables


1.V: Hoe kan ik mijn inflatable het beste opblazen?

A: Gebruik een hand of een voetpomp. Let op! Blaas het product niet te hard op! Ga door tot de inflatable stevig is en genoeg steun kan bieden.

1)      Vouw het product uit en leg het plat neer;

2)      Zorg dat alle ventielen zijn gevonden;

3)      Vul langzaam alle kamers tot dat de inflatable vol is;

4)      Sluit alle ventielen goed af en druk ze naar binnen om lekkage of per ongeluk leeglopen te voorkomen.

 

2.V: Kan ik een inflatable met mijn mond opblazen?

A: Ja dit kan wel. Wij adviseren om een hand of voetpomp te gebruiken voor het gemak. Daarnaast kan er vocht uit de mond in het product komen wat voor aanslag kan zorgen.

 

3.V: Hoe kan ik mijn inflatable het beste leeg laten lopen?

A: Open de ventielen en knijp er in om de lucht uit de inflatable te laten. U kunt ook gebruik maken van het leegloop buisje als deze mee geleverd is. Let er wel op dat u voorzichtig bent met het buisje omdat u anders het product kunt beschadigen. Forceer de lucht niet uit de inflatable maar laat het langzaam leeglopen. Vouw het product vervolgens op en bewaar het in de originele verpakking.   

 

4.V: Mijn inflatable is lek, wat kan ik doen?

A: Kleine lekkages zijn eenvoudig te plakken met behulp van zachte PVC lijm. Dit is bij iedere bouwmarkt verkrijgbaar. Mocht er sprake zijn van een fabricage fout (bijvoorbeeld lek op de sealnaad), dan kunt u het artikel terug brengen naar de winkel. Doe dit binnen 14 dagen na aankoop om er zeker van te zijn dat uw claim binnen de garantie termijn valt. Klik hier voor meer informatie over de garantie afhandeling van inflatables.

Heeft u als winkel een lekke inflatable terug genomen? Kijk dan bij onze after-sales of klik hier voor informatie over de correcte afhandeling.  

ALPC

Icarus 11, 8448 CJ Heerenveen
Postbus 745, 8440 AS Heerenveen
Tel. algemeen: +31 513 62 66 66

KvK: 01068710
BTW: NL810888415B01


sitemap