logo

Introductie boten

Aqua-fun heeft een uitgebreid assortiment opblaasbare boten. Naast boten voor de pleziervaart hebben we ook echte vissersboten en kayaks. Mocht u opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging op het gebied van watersport dan kunt u ook eens kijken bij ons assortiment SUPboards.

Kayaks

Jilong heeft een uitgebreid assortiment kayaks en kano's. Alle kayaks zijn opblaasbaar en daardoor eenvoudig mee te nemen. Of u nu een ervaren kayaker bent en de golven wilt bedwingen of u wilt juist rustig de omgeving verkennen, er is voor ieder wat wils.

Boten

Op het gebied van boten hebben wij ruime keus. Of u nu behoefte heeft aan een bootje voor bij uw jacht of een stevige vissersboot er is voldoende keus.

Fishman 

De boten uit de serie Fishman zijn echte vissersboten. U heeft keuze uit twee types: Fisman en Fishman A-III. Deze laatste wordt als set zelfs geleverd inclusief motor. Daarnaast zijn de fishman boten eenvoudig te (de)monteren en kunt u ze gemakkelijk mee nemen naar uw favoriete visstek.

Cheyenne

De Cheyenne V is speciaal bedoeld als motorboot en daardoor perfect voor het verkennen van de omgeving of als bootje bij uw jacht. De boot is volledig opblaasbaar, dit maakt hem eenvoudig te vervoeren en mee te nemen naar bijvoorbeeld uw vakantiehuisje. 

Z-RAY

De Z-RAY II is opblaasbaar en eenvoudig te vervoeren. De boot kan uitgebreid worden met een buitenboord motor wat hem nog diverser maakt. De Z-RAY is van een hoogwaardige kwaliteit en perfect voor bijvoorbeeld gebruik bij uw jacht of om hem mee te nemen voor water plezier waar u maar wilt. 

Klik hier voor onze kayaks 

Klik hier voor onze boten 

ALPC

Icarus 11, 8448 CJ Heerenveen
Postbus 745, 8440 AS Heerenveen
Tel. algemeen: +31 513 62 66 66

KvK: 01068710
BTW: NL810888415B01


sitemap