logo

kwaliteit

Bij Jilong staat kwaliteit hoog in het vaandel. Jilong is volledig ISO9001 gekwalificeerd en is in het bezit van verschillende audit certificaten. Daarnaast wordt voor ieder nieuw product de juiste certificering aangevraagd bij instanties zoals ITS, TUV en SGS. Meer weten over de certificaten van Jilong? Klik dan hier en kijk bij ons hoofdstuk wetgeving.

Kwaliteitswaarborging

Kwaliteitswaarborging vindt plaats gedurende het gehele productieproces. De grondstoffen zoals PVC-poeder en weekmakers worden gekocht bij internationale top leveranciers. Vervolgens ondergaan de grondstoffen en aanvullende materialen strenge veiligheidsinspecties voor ze worden opgeslagen. Deze inspecties worden streng uitgevoerd in naleving van de gestelde normen en worden gecontroleerd door de kwaliteitsinspecteurs. Vervolgens vindt er voor iedere zending nog een steekproefsgewijze inspectie plaats. Al deze maatregelen worden genomen om te voorkomen dat er defecte producten op de markt komen en alleen de beste kwaliteit kan worden geleverd.

 
PVC-Poeder  Weekmakers

                                                          

In de praktijk

Naast het totale kwaliteitsmanagement werkt Jilong ook met het 6S-managementsysteem. Deze 6S-en geven richtlijnen voor efficiënt werken in de praktijk.

1Sort outZoek uit. Verwijder overbodige zaken. Zorg dat op je werkplek alleen dingen liggen die je nodig hebt om je werk te kunnen doen.
2StraightenBreng op orde. Geef alles een logische plek, dichtbij waar je ze nodig hebt. Zorg dat alles een vaste plaats heeft en stel een limiet aan de hoeveelheid ervan.
3ScrubMaak schoon. Verwijder rommel, stof, vuil en afval. Maak je werkplek, materialen en hulpmiddelen regelmatig schoon en zorg dat het schoon blijft.
4SafetyVeiligheid. Zorg voor een veilige werkplek. Denk hierbij niet alleen aan jezelf maar ook aan je omgeving
5StandardizeMaak eigen. Zorg ervoor dat deze wijze van werkplaats inrichting een vast gegeven wordt. Gebruik bijvoorbeeld een checklist of wissel tips uit met collega's.
6SustainHoudt vol. Blijf de werkwijze trainen en stimuleer je collega's om dit ook te doen. Wijs elkaar op verbeterpunten en wees positief over de gemaakte verbeteringen.

 


Kwaliteitscontrole in het laboratorium

Kwaliteitscontrole aan de lopende band

Duurzaamheidstest zwembaden

Dynamische duurzaamheidstest

24-uurs opblaastest..


en willekeurige controle voor verzending

Transporttest 

Anti-roest test 

Temperatuur en vochtigheidstest

Elasticiteitstest

                                                            

 

    

De boten en SUPs worden op twee momenten getest op luchtdichtheid. De eerste 24 uur vinden plaats halverwege het productieproces, de tweede 24 uur aan het einde van het productieproces.

 

  

Naast de luchtdichtheidstest ondergaat het materiaal van de boten en SUPs ook nog een verweringstest (deze simuleert een periode van 3 jaar) en een fysieke prestatie test.

ALPC

Icarus 11, 8448 CJ Heerenveen
Postbus 745, 8440 AS Heerenveen
Tel. algemeen: +31 513 62 66 66

KvK: 01068710
BTW: NL810888415B01


sitemap